Her kommer presentasjon av våre samarbeidende bedrifter med fokus på deres kjerneområder. Dette er partnere vi bruker i tillegg til egen produksjon på vårt utstyr som er både solvent, latex og vannbasert. Det betyr at vi kan tilby det beste fra flere verdener. Rask leveranse når det virkelig haster, bedre pris ved å utnytte mulighetene hos våre samarbeidspartnere når vi har bedre tid. I tillegg er det en rekke produkter som krever spesialproduksjon vi ikke har.

SFN - PRINTPARTNER SHANGHAI:

Dette er en ISO-sertifisert profesjonell samarbeidspartner med mange års erfaring i bransjen. Har i dag 3-skifts-drift og produserer både på solvent, ecosolvent og latex på 50 printere, mange av dem fem meter bredde. Printer på et utall av ulike kvaliteter. Har også flatbed og UV-printing, sublimering og screenprint. Har samarbeidet med sognefjord.net i flere år for leveranser til Norge. Leverer med fly ned til 5 - 7 dager, for bestillinger med bedre leveringstid benyttes skip for billigere frakt.

SFN PRINTPARTNER GUANZHOU har spesialisert seg på utendørs flagg, både beachflagg, vindflagg og gateflagg. Deres løsninger omfatter også opphengssystemer inklusive ulike festesystemer som jordspyd, kryssfot med vannbag, tunge plateføtter etc. De har levert en rekke løsninger til våre norske kunder, og leverer alltid kvalitet til avtalte priser.