Mange gode års samarbeid
med Momentium

En scene tar form på Giske. Et nytt spennende arrangement i regi av det driftige miljøet på Sunnmøre. Samtidig nok et år i tett og spennende samarbeid med oss i sognefjord.net på Strondi. Vi er stolte over å få være med som leverandør til suksessene de stadig leverer.

 

.

 

Dette er Momentium

Momentium er mest kjent for sine tre festivaler; Midtsommerjazz, Sommerfesten på Giske og Jugendfest, som alle finner sted på Sunnmøre. I 2012 hadde de tre festivalene et totalt besøkstall på over 50.000, noe som gjør Momentium til en av Norges største festivalarrangører. I tillegg er Momentium sentral i driften av Ocean Sound Recordings på Giske, og vil i januar 2015 åpne en eventhall på Giske.

Som en konsekvens av dette arbeidet har Momentium hele tre ganger blitt nominert i Sponsor & Eventforeningens årlige prisutdeling. Både i 2013 og 2014 ble selskapet nominert til Årets Sponsorobjekt sammen med andre prestisjetunge aktører, og i 2014 vant Momentium prisen for Årets Innovasjon. Momentium vant også prisen for Årets kulturaktør på Nordvestlandet i 2013 og ble samme år nominert til Årets reiselivsbedrift (!) i Møre og Romsdal. For en fantasisk kunde og samarbeidspartner vi får lov å arbeide sammen med!