stor-jugendfestNY.jpg

Storformat bruker vi om print som er større enn 61 cm bredde. Vi har ulike maskiner for å produsere store størrelser reklame. Ulike løsninger blir produsert på ulike medier og med ulikt blekk og ulik oppløsning avhengig av bruksområde.

Vår største maskin i eget hus er 3,2 meter bred, og brukes til å printe store bannere på PVC, tekstil og mesh. Vår største produksjon skjer nok likevel på HP Latex-printer som gir en fantastisk trykkvalitet på ulike medier. Kundenes favoritter er mesh og low cost tekstil banner, men her er det en rekke valgmuligheter. Vi printer også på en HP DesignJet som gir høy bildekvalitet for innenførs bruk.

Mange jobber blir produsert i eget hus, fordi vi kan levere veldig raskt og samtidig ha tilsyn med alle ledd i produksjonen. Men ved større volumer eller om leveringstiden er lenger kan vi også benytte "vår" fabrikk i Shanghai. Leveringstid herfra er ned til 8 - 10 dager, og vi har tilgang til både 5-meter bredde trykk og både sublimering og silketrykk. Dette er en ISO 9001-sertifisert bedrift fra 2008, vi er personlig til stede svært ofte og vet at forholdene ved bedriften på alle måter er tilfredstillende. I tillegg til store jobber er også spesielt sublimering på krøllfri tekstil til messer og messevegger et populært produkt herfra. Kapasiteten er stor, med 3-skiftsordninger som kan holde de 50 printerne i drift døgnet rundt ved behov.

Et suksessprodukt fra "vår" Kina-produksjon er gjerdebannere til både idrett og andre arrangement, levert på rull 45 - 50 meter og stiftes opp. Gir god inntektsmulighet for arrangøren, god eksponering på TV-sendinger og er raskt å sette opp og ta ned. Prisene er svært avhengig av volum, vi har levert fra 45 til 3.000 løpemeter til et arrangement.

Se gjerne på oversikten: Printmedia for å se mulighetene du har å velge i, eller ta en telefon til 95986632 for å høre om mulighetene. Vi finner alltid en løsning som passer deg!